Forever Young

selamat tinggal sayang :'(
Sunday, 4 August 2013 ? 0 Atashinchi ?
Assalamualaikum :')
Heyy , kim tangan macam mana ? dah okayy ? 
hopefully tangan awak tu cepat sembuh .
okayy now relay kita dah 1year 7months and now ?
 maybe  kau pun dah tak tahan kot dengan perangai aku yang macamni , aku rasa macam dah boleh pergi dari life kau , kau boleh cari girls yang lebih baik dari ''syairah''
everyday boleh teman kau keluar , boleh jumpa selalu, tak menyusahkan hidup kau , yang tak buat kau menangis macam mana aku buat kau selalu . kesian kau kan selama ni .
banyak lagi perempuan macam aku kat luar sana kau boleh cari . 
aku minta maaf sangat-2 sebab tak dapat lawat kau masa kat hospital haritu . jahat kan aku :'(
tapi lepasni kau janganlah nak ajet-2 rempit ehh :p
maybe relay kita tak kekal lama  , semenjak ni kau lain sangat dengan aku :'(
kau tak kesah pun pasal aku kan ? takpe aku faham :') aku ni complicated sebenarnya .
kau tau kan aku macam mana . lepasni kau dah boleh buang dah shawl aku :')  
kau dah jadi separuh dari hidup aku >.< 
aku tak tau lah macam mana life aku lepasni .
sebenarnya aku jeles tengok kau dengan kawan perempuan kau , 
aku tau kau ada minat kat orang lain kat sana . 
kau kan ramai secret admire :') 
and paling aku sakit  hati bila kau tunjuk gambar kawan kau depan aku .
 fuhh imagine apa aku rasa .
ini  gambar terakhir masa kau dengan aku 

 aku suka moment yang ini.
takde orang pernah main gitar untuk aku sebelum ni . kau sorang jee kim . kau sweet di mata aku .
benda yang paling best bila aku dengan kau masa kau pakaikan aku rantai dalam karok tu sampai nangis-2 kau . then masa aku merajuk kau peluk aku dari belakang , and masa kau ajar aku main snooker . paling manis dalam hidup aku .aduhh keluar pulak air mata ni . lepasni takde lah orang buat macamtu lagi kat aku . sorry lah aku tak dapat nak keluar dengan kau selalu .
lepasni kau ajak kawan kau pulak teman kau shopping :')
suap kau makan :')
on the phone dengan kau :')



selamat tinggal sayang :'(

ehh kejap-2 . lepasni kalau aku ada masalah boleh aku cari kau ?  haha bye :'(



Thanks for reading :)




Older Post


// Forever Young-One Direction